Πλανήτες σε δράση

Δυο μερες τωρα αναλύω την επερχόμενη μερική έκλειψη ηλίου. 25/10/22

Ηδη βλεπω στην σκιά της διαφορα να διαδραματίζονται αλλα αυτη η εκλιψη εχει μια εσωστρέφεια κ υπογείως πολλά θα δουλεύουν. … ακομα κ η ομορφια θα ειναι κομματι χειραγώγησης.

Θα δουμε πολλά το επομενο διαστημα, αρκετή θεματολογία με τη θηλυκή ενεργεια στο επίκεντρο κ κακοποίηση τους, φλερτάρισμα με πόλεμο κ εξωτερικη πολιτικη που θα ειναι δυσκολη. Κρυμμένα κ καταχωνιασμένα σε σεντούκι θεματα σε κυβερνητικό επιπεδο.. η κυβέρνηση ισως καταφέρει να χειριστεί χρηματα απο τρίτους (κ λαβει πόρους).
Προσπαθώ να δω πως μπορουν να αποφευχθούν πραγματα.

Ειναι αρκετες οι προειδοποιήσεις;
Αν δεν εχει γινει εργασια σε βάθος πως να διαχειριστείς το ψεμα;
Οι σχέσεις φαινεται θα ειναι επιθετικές.

Όταν βλεπεις τον Άρη να στέκεται σε σημείο που φέρνει διαταραχή κ αναμπουμπούλα σε νοητικό επιπεδο κ σε συνοχή με τον σκοταδικο Πλούτωνα ο οποιος δεν εχει ίχνος συμπονοιας, κατανοείς οτι οι ισορροπίες πιθανά να μην ειναι καν εφικτές.

Γιατι;
Γιατι οι ισορροπίες θελουν πολιτικη. Ο Πλούτωνας δεν θελει πια τα συστήματα που η ισορροπία θα προσπαθούσε να προστατευσει.

Να προσθέσω οτι ο ζυγός με την Αφροδίτη βρισκονται εκει κ καθως βγαινει απο τον ζυγό κ παει στο σκορπιό, θεματα που πεφτουν στην εμβέλεια της δικαιοσύνης θα ξεσκεπάζονται. Όταν το κοινό κ η κυβέρνηση βρισκονται σε Πλουτωνικη προδιάθεση, η πολιτικη στέκεται ξεβρακωτη κ οι ελιγμοί μπορει να φαίνονται γελοιοι.

Τελος, θα ηθελα να γραψω, ο Αρης στους δίδυμους εχει νοητική εμβέλεια κ θελει δράση. Ερωτήσεις πολλές θα πεφτουν οχι για ανάκριση, αλλα γιατι οι εύστοχες ερωτήσεις μπορει να οδηγήσουν σε κατανοηση. Αν αυτη η πλευρα δεν ικανοποιηθεί με την αλήθεια να έρχεται στην επιφανεια, πιθανά αντι για διαλογο, να πρεπει να ανέβουμε στα βουνα να μαζέψουμε χόρτα. Πιο προσοδοφόρο θα ειναι…

Ενα χαρακτηριστικο αμέσως μετά την έξοδο του Ζυγού, θα ειναι η εμβάθυνση κ διερεύνηση της αλήθειας. Καλή τυχη στους ψεύτες, καλή τυχη στους ισορροπιστές άνευ ουσίας, καλή τυχη στην διπλωματική εξωτερικη πολιτικη με τις διεθνείς σχέσεις να τρεμοπαίζουν…

Ο πρωθυπουργός μας εχει μια πλευρα πολεμική την οποια ακομα δεν εχω δει να εκδηλώνεται. Σε συνδυασμο με τα ουράνια σώματα της περιόδου, ίσως, του “βγει” η πολεμοχαρής ακτίνα του…

Θεματα επικοινωνίας ειναι μείζονος σημασίας. Οι λεξεις μετράνε. Αν δεν κινηθούν σωστά, αν δεν προέρχονται απο την ανώτερη ενεργεια τους, τα πραγματα μπορουν να βγουν εκτος ελέγχου.
Η επικοινωνια που αναφερομαι ωστόσο δεν ειναι μονο λεκτική.. δίκτυα θα διατυμπανίζουν ψέματα κ θα ανάβουν τη φωτιά. Πιθανά προβληματα σε τηλεπικοινωνίες κ αστικές συγκοινωνίες…. Κ σε υπόγεια δίκτυα που επικεντρώνονται σε παρανομίες..
Θα πρότεινα σε ολους να ασχοληθούν περισσότερο με τα παιδιά τους. Βρισκονται στην εμβέλεια ξαφνικών αλλαγών δηλ θα βρεθούν μεσα σε ξαφνικές αλλαγές. Με ποιον τροπο;
Βρισκονται μεταξυ του παλιού που τωρα μπορει να εκδηλώσει βία ή να προσπαθήσει να κρυφτεί για να σωθεί, κ του καινουριου που φέρνει το ξαφνικό ή αναπάντεχο. Αρχες κ αξιες πιθανά να ειναι ενα επίκαιρο θεμα καθως βρισκονται βαθιά ριζωμένα κ έρχονται σε σύγκρουση με το παρον… τα παιδιά θα βρεθούν στη μέση αυτής της ενέργειας πιστευω. Επώδυνη διαδικασια. Τα παιδιά εκδηλώνουν την συνεχεια + τι πρεπει να γινει

+

Ολο αυτο συνδέεται τελικά κ με την Κυβερνητική δράση κ συμπεριφορα. Που σημαίνει οτι η Κυβέρνηση μπορει να ανάψει ή να σβήσει φωτιες.

Τελος θα τολμούσα να πω ότι το πιθανότερο ειναι θα δουμε σκοταδι κ χάος στη Βουλή.

Ποση χαρα πια να αντέξει ο ανθρωπος; Τωρα που καβαλήσαμε την ενεργεια της δεκαετίας για τα καλά δηλ 2020-2030, δεν υπαρχει δρόμος επιστροφής. Επισης, θα ηθελα αν δεν το εχετε καταλαβει ηδη, να σας ξαναπω, η κανονικότητα-πραγματικότητα που θυμαστε δεν θα επανέλθει ποτε, δεν βρισκεται πια εδω.

Οι καιροι καλούν για ριζοσπαστικές αλλαγές. Ειμαι ανθρωπος που δεν ενισχύω το «ηρθε ουρανοκατέβατο». Πιστευω οτι υπαρχουν προειδοποιήσεις κ η αναγκαιότητα για αλλαγη προμηνύεται καιρο πριν πεσει το κεραμίδι.

…για να δουμε τι αλλο θα δω…

ΥΓ τοπικά δίκτυα θα επηρεάζονται σχετικα με νερό. Βροχές, πλημμύρες, πιθανά προβληματα ηλεκτροδότησης, θαλασσοφουρτουνα, μεχρι κ το δίκτυο νερου μπορει να εκδηλώσει προβληματα

Με αγαπη ,
Ε.Π

Leave a Reply/Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s