Σπάζοντας κ αλλα φράγματα

Σπουδάζοντας Αστρολογια.

Σήμερα έφτασα σε εκεινο το σημείο που πιστευω εχω να φτάσω απο όταν ημουν στο Πανεπιστήμιο.

Όταν φτάνεις σε εκεινο το σημείο που το μυαλό σου σπάει κ ξαφνικα οι ορίζοντες ανοίγουν. Μοιάζει σπάσιμο φραγμών αλλα πριν φτάσει σε αυτο το σημείο ο εγκέφαλος, φαινεται οτι θα εκραγεί απο ένταση κ πραγματα που φαινομενικά δεν χωράνε.

Ημουν καλή στο Πανεπιστήμιο;
Ας πουν αλλοι που με ηξεραν να μην το πω εγω αυτο τωρα. Το σιγουρο ειναι οτι μετά απο κάποιο σημείο, δεν εμένα ποτε σε αυτό που μου ζητούσαν να μελετήσω, δεν μου έφτανε. Καθε τι που μάθαινα άνοιγε μια πόρτα που με τραβούσε σε περαιτέρω διερεύνηση.
Κάποιες φορές μετά απο πολύωρες κ εβδομαδιαίες έρευνες/εργασιες, μιλούσα θυμίζοντας εναν τρελο επιστήμονα. Όπου εγω καταλάβαινα τι έλεγα αλλα οι αλλοι με κοίταζαν σαν εξωγήινη. Το ενοιωθα οτι δεν καταλάβαιναν την διασταση που χανουμουν ή έβρισκα τον εαυτο μου κ κατανοούσα το σύμπαν.

Ετσι κ τωρα, πλανήτες ανοίγουν πόρτες μεσα απο αριθμούς κ γεωμετρία.

Αλλα σήμερα, έσπασα ενα φραγμό κ κατανοώντας τι μελετούσα, είδα κομματι του σύμπαντος να μου «μιλα» κ να καταρρίπτει ορια.

Φοβερο πράγμα ο ανθρωπος. Φοβερή ύπαρξη το σύμπαν.

Ειμαστε τοσο μικροί;
Ναι
Αλλα πως κατι τοσο μικρό μπορει να χωρέσει ενα σύμπαν; Ή πανω απο ενα ως προέκταση του ενός;

Οι φραγμοί κ τα ορια θελουν σεβασμό, αλλα ειναι εύπλαστα όταν φτάνεις σε σημείο να τα κατανοείς βαθύτερα. Αν κ παραδέχομαι, η διαδικασια ειναι σχεδόν παντοτε επώδυνη, αν εξαιρέσουμε τις ώρες που κάνω Πνευματική συνδεση κ μου δίνονται εννοιες κ ενέργειες. Αν κ παντοτε ειναι στιγμές ακατανόμαστου δέους, θα μπορούσα να πω οτι γινονται ομαλά. Όταν ομως η πληροφορια μεταδίδεται μεσα απο εννοιες, αριθμούς κ γεωμετρία, κατι μεσα στο κεφαλι μεταβάλλεται εκρηκτικά.

Σε αυτο το σημείο θα ευχαριστήσω τον Μαθηματικό μου στο προπαρασκευαστικό έτος πριν φύγω για τις σπουδες μου στην Αγγλία, διοτι ηταν αυτος που ανοιξε την διασταση των Μαθηματικών μεσα μου κ συντέλεσε σε ανάταξη εγκεφαλικών κυττάρων.
Ενας μαθηματικός Άγγλος ο οποιος δεν ηταν διανοια αλλα ηταν ιδιαίτερος στην προσεγγιση της μετάδοσης της γνώσης κ επιλύσεων ασκήσεων με εναν τροπο που μεχρι τοτε μου ηταν άγνωστος.

Δεν κατανοούσα γιατι επρεπε να κάνω ανωτερα μαθηματικά για να σπουδάσω Ψυχολογια, αλλα οπως αποδείχθηκε, χωρις αυτα, δεν θα είχα ολοκληρώσει τις σπουδες μου με τον τροπο που εκανα.

Η ψυχολογια ειναι ενα συνοθύλευμα θεωρητικής κ θετικής κατεύθυνσης.

Ετσι κ η Αστρολογια, εχει αριθμούς κ προσεγγίζει τις σχέσεις με αριθμούς.

Leave a Reply/Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s