Ο αγώνας για αγάπη κ αποδοχή

Ολοι κανουμε τα παντα για την αγαπη κ χρειαζόμαστε την αποδοχη.

Ρωτηστε λοιπον τον εαυτο σας «για πιο λογο δεν δίνω στον αλλο αυτο που χρειαζομαι εγω; Γιατι δεν δίνω αγαπη; Γιατι δεν δίνω απόδοχη;»

Καταλήγει ο ανθρωπος να τσαλαπατάει οτι εχει γυρω του προσπαθώντας να κυριαρχήσει σε εναν αγωνα που τελικα εχει με τον εαυτο του.
«Που τρεχεις να πας; Γιατι βρίζεις τον αλλο; Γιατι τον χαρακτηρίζεις; Γιατι τον θες να ειναι σαν εσενα;»

Εαν πείσεις τους αλλους, τοτε λαμβάνεις την αναγνώριση που θες κ ετσι εξαλείφεις την ανασφάλεια που έχεις απεναντι στον εαυτο σου.

Αν δεν σε αναγνωρίσει ο αλλος τι κανεις;
Χανεις την πίστη σου στον εαυτο σου;
Δεν ξερεις την αξία σου;
Τον κυνηγάς για να τον ξεφτιλίζεις;
Του βρίσκεις στατιστικά κ έρευνες;
Του λες τι πιστευεις ξανά κ ξανά;
Τον βρίζεις;

Αν ομως ο αλλος σε ακουσει παρόλο που δεν συμφωνεί κ σε αφησει να πιστευεις οτι θέλεις, θα νοιωσεις καλά; Αν σε ακουσει κ σου πει «διαφωνω αλλα αυτο ειναι οκ; Επιτρεπεται κ ειναι υγιές να ειμαστε διαφορετικοί;» Πως θα νοιωσεις τοτε;

Στη ζωή πρεπει να υπαρχει διαφορετικότητα κ αποδοχη αυτής. Εαν αυτο διαταραχθεί, τοτε καλούνται οι δυνάμεις των πόλων σε ενα αγωνα που τελικα θα εχει πολλές απωλειες κ θα χυθεί αίμα.
Δεν μπορεις να καλουπώσεις τον άνθρωπο να τον φέρεις στα μέτρα σου. Ο ανθρωπος αλλάζει όταν ειναι έτοιμος. Αν δεν είναι έτοιμος του κανεις “ζημιά”, ή δεν του επιτρέπεις να προχωρήσει στον δικό του ρυθμό.

Η αγαπη, κατανοηση κ αποδοχη ειναι το κεντρικο αίτημα του ανθρωπου. Αν θες να τα βρεις, πρεπει να τα δώσεις κ/ή να τα ζητήσεις.
Οτι σπείρεις θα θερίσεις κ
Οτι δώσεις θα πάρεις.

Το σύμπαν ειναι τετοιο που σου φέρνει οτι χρειάζεσαι. Σου φέρνει ανθρώπους αγγέλους στη ζωή σου για να πάρεις αγαπη, σου στέλνει κ οτι σε αηδιάζει για να σε θεραπεύσει ειτε απο την έπαρση σου ειτε για να σε αφυπνίσει, να σε βελτιώσει.

Ο ανθρωπος ειναι πολυδιάστατο ον, οχι μονοδιάστατο. Αν λοιπον τον βάλεις μεσα σε μια διασταση, τον σκοτώνεις ή τον εξασθενεις με τι σκοπό; Την καταστροφή του; Αποδυνάμωση του;


Απο την καινουρια Γη,

Eleftheria ⓜ Teachings

Copyright © 2022 Eleftheria Pagkalou

Leave a Reply/Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s