Η ενέργεια των ημερών.

Καλημέρα.

Πρωτη μερα της άνοιξης. Δεν φαινεται αλλα ειναι εδω κ τα πραγματα θα αρχίζουν να αλλάζουν.

Αυτες τις μερες θα εχουμε εκρηκτικότητα κ ανάδυση διάθεσης μη συμβιβασμού. Δεν θα θελετε να χωρατε σε τετραγωνάκια κ κουτιά, ουτε να σας περιορίζουν.

Το αρνητικό ειναι οτι πολλά πραγματα θα γινονται γρήγορα κ αυτο μπορει να μας κανει επιρρεπείς σε ατυχήματα. Λέγοντας αυτο, να σας πω οτι θα θελετε να κανετε τα πραγματα με ταχυτητα, να οδηγείτε με ταχυτητα κ να φτάσετε γρήγορα στον προορισμό σας ή στο στόχο σας. Το θεμα ειναι να εστιάσετε στο πως θα επιτευχθεί ο στόχος παρα στο να φτάσετε με ταχυτητα. Δεν εχετε να αποδείξετε κατι σε καποιον.

Μια μεγαλη δυσκολια των ημερών θα ειναι να κρατήσετε το στομα σας κλειστό. Συναισθηματα που κρύβατε ή προστατεύατε καλά, θα αρχίσουν να αναδύονται. Δεν θα σας ενδιαφερει ποιον εχετε μπροστα σας, θα θολώνετε κ θα παιρνει ο «άνεμος» καποιους, οχι απαραιτητα αυτους που θα επρεπε.

Μην κανετε σπασμωδικές κινησεις καθως αυτες οι μερες θα σας βρουν υπερκινητική με διάθεση δράσης. Ανυπομονησία μεγαλυτερη απο οτι συνήθως.

Πάμε λίγο εξω απο εμας να κοιτάξουμε αυτους εκει πανω.
Θα τους δειτε κ αυτους πιο ενεργητικούς με διάθεση έντονης κινητικότητας. Θα κανουμε, θα δείξουμε, κ μαλιστα κάποιες μικρό κινησεις ένδειξη δρασεως που αν ειναι έξυπνοι θα στοχεύσουν στην καταπραυνση σας. Π.χ μικρή οικονομική ενίσχυση. Καποιοι θα τα παρουν κ χαρούν λίγο, αλλοι θα φουντώσετε ακομα παραπάνω με το ποσο που δίνεται…

Θα θελετε το περιεχόμενο ανθρωπιστικών ενεργειών. Κ θα θελετε κ ενδείξεις οτι αυτες συμβαινουν. Θα θελετε ομορφια οχι επιφανειακή απλα αλλα ουσιαστική κ αν δεν υπαρχει θα εκνευρίζεστε.

Μια καλή λυση σε αυτα ειναι να διατηρείτε την ισορροπία σας μεσω ονειροπόλησης κ οράματος. Δεν ειναι η καλύτερη περίοδος γι αυτο αλλα ειναι η βοηθεια της πλαινης πόρτας. Πάρτε την.

❤️Ελευθερία

Μοιραστείτε με αλλους, ισως χρειάζονται καθοδήγηση.

Copyright © 2022 Eleftheria Pagkalou

Leave a Reply/Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s