Βιοτεχνολογία κ προβληματισμοί

Καποιοι μου λετε «τι το κακό εχει να χρησιμοποιείς βιοτεχνολογία στα γονίδια σου»;

Απο που να αρχισω. Με προβληματίζετε.

Την ημερα που θα αποδεχθώ οτι χρειαζόμαστε ως όντα βιοτεχνολογία για να μεταλλασουμε την ελαττωματική βιολογία μας, θα εχω παραιτηθεί της πνευματικής μου υπόστασης.

Εκ των πραγμάτων, θα διασπαστούμε σε στρατόπεδα κ εννοειται αν υπαρξει επιβολή βιοτεχνολογίας, θα υπαρξει αντισταση.

Συνεχίζω. Ισως δεν γνωριζεις αλλα όσο περισσότερο παρεμβαίνουμε με την αγνοια μας στο δυναμικό μας, τοσο περισσότερο καταστρέφουμε την βιολογία μας κ την απαρνουμαστε.

Θα βγαινει ο καθε ιδιώτης θεός κ θα πανω γραφει στα κύτταρα σου δίνοντας τους εντολές. Αλλο η ενεργειακή εντολή, κ αλλο η άμεση τεχνολογική σωματική παρέμβαση. Θυμήθηκα τωρα το Σταρ Τρεκ. Borg νανοτεχνολογία κ αρπαγή συνείδησης οποιασδήποτε οντότητας έπεφτε μπροστα τους.

Γνωριζω εδω κ πολλά χρονια, υπαρχουν μέθοδοι αυτοιασης οι οποιοι βοηθουν το σώμα στην αυτοιαση ΜΗ παρεμβατικά.

Καποιοι λόγω του δογματισμού σας κανετε καποιους σαν εμένα να φαινόμαστε θρησκόληπτοι. Αστείο μου φαινεται οτι οποιαδήποτε εναντίωση στο άλλοτε μη ηθικό κ αντιδεοντολογικό, τωρα ονομαζεται θρησκοληψία. Απόδειξη ειναι αυτο, εχουμε χάσει τα αυγα(αβγα)κ τα πασχάλια μας.

Το γεγονός διπολικοτητας επι των απόψεων φαινεται να υποδεικνύει την ανάδυση χαμηλών ενεργειών κ σατανιστικων ιδεοληψιών εφοσον αυτες ειναι που θελουν κ λειτουργούν με αυτο τον τροπο, κ κερδίζουν έδαφος μεσω του διχασμού.

Αν θελετε να καταθέσετε τον εαυτο σας στον οποιοδήποτε θεο που αναδύεται ενίοτε, το σέβομαι. Θα πρεπει να σεβαστείτε κ σεις την προσωπικη μου επιλογη κ αλλων που συμφωνούν μαζι μου, για Ελευθερία.

Η βιοτεχνολογία με τις ανθρώπινες παρεμβάσεις που θα αναδυθεί τα επόμενα χρονια ειναι για μενα η σηματοδότηση για άλλη μια πτώση συνείδησης του ανθρώπου. Όταν θα γινεται βιοτεχνολογική παρέμβαση σε κυτταρα, θα μεταβάλλεται η έννοια της κληρονομικότητας καθως κ η συνειδησιακή κατασταση των ατομων που υποβάλλονται σε αυτη.

Αλλο ενεργεια κ αλλο νανομποτς κ βιοτεχνολογία περασμένη μεσα στο σώμα σου.

Ενας απ τους λογους που ειμαι ερνητικη με το κονσεπτ ειναι η γνωση μου για την αγνοια μας επάνω στη βιολογία μας. Θα περίμενα το 2022 να εχουμε μεγαλυτερη γνωση κ σεβασμό καθως κ επίγνωση της άγνοιας μας. Φαινεται οτι μικροί θεοί εχουν γεννηθεί, θεοί μιας αλλης συνειδησιακής καταστασης.

Μου θυμίζει επίσης ολο αυτο το σεναριο, την χαμενη Ατλαντίδα. Ενας πολιτισμός προηγμένης τεχνολογίας ο οποιος κατέληξε να κανει κακια χρήση αυτής κ να οδηγείται στην αυτοκαταστροφή.

Η ενεργεια μεταβιβάζεται κ δεν θα ειναι καθολου περίεργο Εαν εχει μεταβιβαστεί αυτη η ενεργεια του συλλογικού μας στο παρον μας ωστε να μας δοθεί μια δευτερη ευκαιρια. Μια δευτερη ευκαιρια, θα σήμαινε αναγνωρισει λάθους του παρελθόντος κ πράττω με Σοφια στο παρον μου. Η αλλη εκδοχη θα μπορουσε να ειναι ακριβως μια λανθάνουσα αυτοκαταστροφή η οποια ξυπνά κ πραγματώνεται.

Κρούω τον κώδωνα κινδύνου.
Φαινεται ωστόσο οτι κ δεν διαβαζετε κ όταν διαβαζετε ξεχνάτε συντομα.

Με αγαπη,
Ελευθερία

© Eleftheria Pagkalou 2022

Leave a Reply/Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s